School

School

In Ajdir, een dorpje in de provincie Temsaman, Marokko, dromen we van een toekomst waarin elk kind toegang heeft tot kwaliteitsonderwijs en elke jongere de kans krijgt om zijn potentieel te ontdekken. Daarom streven we ernaar om een basisschool en een ambachtsschool te bouwen in onze gemeenschap.

Onze droom is eenvoudig: een plek waar onze kinderen kunnen leren en groeien. De nieuwe basisschool zal onze kinderen een sterk onderwijsfundament bieden en hen voorbereiden op een succesvolle toekomst.

Daarnaast willen we ook een ambachtsschool opzetten. Deze school zal jongeren en volwassenen de kans geven om praktische vaardigheden te leren, hun talenten te ontwikkelen en een duurzaam inkomen te verdienen. Van traditionele ambachten tot moderne beroepen, onze ambachtsschool zal een breed scala aan opleidingsmogelijkheden bieden.

Het bouwen van deze scholen is echter geen kleine taak. Het vereist middelen, toewijding en de steun van mensen zoals jij. Door te doneren, help je ons niet alleen bij het bouwen van deze scholen, maar ook bij het vormgeven van de toekomst van onze gemeenschap.

Steun ons in onze missie. Doneer vandaag nog en help ons bij het veranderen van levens en het bouwen van een betere toekomst voor Ajdir.

Reminder
De boodschapper (vmzh) zei: ‘Als een persoon komt te overlijden, stoppen al zijn goede daden behalve drie: zijn daden van doorlopende liefdadigheid, baatvolle kennis die hij heeft overgedragen en een rechtschapen zoon die voor hem bidt’ (Moesliem).

“Degenen die ’s nachts en overdag van hun rijkdommen uitgeven, heimelijk en in het openbaar, hebben hun beloning bij hun Heer. Voor hen zal er geen vrees zijn, noch zullen zij bedroefd zijn.” Koran, Hoofdstuk 2 ; vers 274

Type what you are searching for:

YOUR CART

Geen producten in de winkelwagen.