Livestream
Met activiteitencentrum Fus g Fus bouwen we samen aan een betere gemeenschap!
Previous slide
Next slide

Gelegen in het noorden van Marokko in de regio Temsaman, is Fus g Fus Activiteitencentrum in het dorp Ajdir, die zich inzet om het leven van onze gemeenschapsleden te verrijken en te verbeteren. Wij geloven in de kracht van samenwerking en streven ernaar om een veilige, inclusieve en ondersteunende omgeving te bieden waar iedereen kan bloeien.

Onze missie is om positieve verandering en groei in onze gemeenschap te bevorderen door middel van een breed scala aan activiteiten en diensten, waaronder sport, cultuur, educatie en recreatie. We werken nauw samen met lokale partners en vrijwilligers om de meest effectieve en innovatieve programma’s te ontwikkelen, die inspelen op de unieke behoeften en interesses van onze gemeenschap.

Als een non-profitorganisatie zijn we afhankelijk van de vrijgevigheid van mensen zoals u om onze impact te vergroten en ons werk voort te zetten. Uw bijdrage, ongeacht de omvang, maakt een wezenlijk verschil in het leven van de mensen die we dienen. Hier zijn enkele manieren waarop u kunt bijdragen en een verschil kunt maken:

* Doe een financiële bijdrage – Elke gift helpt ons bij het bekostigen van onze programma’s en het ondersteunen van onze gemeenschap.
* Word vrijwilliger – Geef uw tijd en talent om anderen te helpen en een positieve impact te maken in het dorp Ajdir.
* Deel onze missie – Vertel anderen over ons werk en help ons een groter publiek te bereiken.

Reminder
De boodschapper (vmzh) zei: ‘Als een persoon komt te overlijden, stoppen al zijn goede daden behalve drie: zijn daden van doorlopende liefdadigheid, baatvolle kennis die hij heeft overgedragen en een rechtschapen zoon die voor hem bidt’ (Moesliem).

“Degenen die ’s nachts en overdag van hun rijkdommen uitgeven, heimelijk en in het openbaar, hebben hun beloning bij hun Heer. Voor hen zal er geen vrees zijn, noch zullen zij bedroefd zijn.” Koran, Hoofdstuk 2 ; vers 274

Type what you are searching for:

YOUR CART

Geen producten in de winkelwagen.